Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Registrer enkeltpersonsforetak

Registrer på 5 minutter. Selskapet er klart til bruk på få dager...

1 200,- + moms

Selskapsinformasjon:

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Tusen takk! Din informasjon har blitt sendt.

Pris å betale:

kr. 1 200,- + mva

Alle nødvendige dokumenter leveres omgående og ferdig utfylt.

Jeg er en paragraf Klikk en gang for å begynne å skrive inn ditt eget innhold. Du kan endre font, størrelse, linjehøyde, farge og mer ved å merke en del av meg og velge alternativene fra verktøylinjen.

BESTILLING -Ansvarsfraskrivelse:

Jeg bekrefter herved å bestille gdregnskap.com sin tjeneste. Jeg faktureres kr 1200, - eks mva for denne tjenesten. Jeg er klar over at det tilkommer et gebyr fra Brønnøysundregistrene på kr 2265,- ved registrering i Foretaksregisteret. Jeg er klar over at firmaet kun behøver å registreres i Foretaksregisteret dersom det skal drive med varehandel eller ha flere enn 5 ansatte, og at det ellers er nok å registreres i Enhetsregisteret som ikke er gebyrbelagt av Brønnøysundregisteret. Jeg er inneforstått med at gdregnskap.com sin tjeneste er registrering av et enkeltpersonforetak via altinn, og ikke spesifikk rådgivning eller "skreddersydde" løsninger. Jeg er selv ansvarlig for å kontakte gdregnskap dersom jeg ikke mottar varslinger og jeg er inneforstått med at avtalemalene benyttes på eget ansvar. Jeg er blitt oppfordret til å søke profesjonell juridisk rådgivning for min spesielle situasjon. Jeg har lest, forstått og godkjent vilkårene for tjenesten.

Jeg godtar betingelsene:
Betaling:
This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Tusen takk! Meldingen din er sendt.