-
RSS Bli fan

Kategorier

GD Regnskap - Kontakt med medlemmene
Hjemmesider
drevet av

Min blogg

Nå får medlemmene Hjemmeside !

Nå kan medlemmene få egen hjemmeside her på sidene til GD Regnskap... Vi linker selvfølgelig over til medlemmenes egne Hjemmesider. Sidene finner dere under fanen "Medlemmer" i hovedmenyen. Noen er ferdig allerede... Så avtal med oss om hvordan dere vil ha siden, og send oss logoer og tekster dere vil ha med. Dette er en tjeneste som helt sikkert vil bli mye brukt, da medlemmene er innstilt på samhold og bruke hverandres tjenester så langt det er mulig. Så nå er det bare å stå på og sende oss tekster, bilder og logo... jeg venter på "stoff" hilsen Erling :)  

2 Kommentarer på Nå får medlemmene Hjemmeside !:

Kommentarer RSS
Hege Strand on 4. mars 2012 15:28
Hei Erling .-) Må bare si at jeg gleder meg veldig til dette fellesskapet, og at sidene deres er utrolig fine og oversiktilige.. Hilsen Hege F. Strand, for HS Menyservice
Svar på kommentar


Erling Røn Andersen on 4. mars 2012 22:24
Hei Hege ! Takk for ros for hjemmesidene, ja for nettopp ha startet opp med disse sidene er det bra. Vi har hatt 1883 besøk den første uka, og det er før vi kom på Google. Det vil jo komme masse informasjon etter hvert her ute ;) Vi får masse henvendelser fra fornøyde medlemmer så dette blir en bra samkjøring av medlemmene. Hilsen Erling :)
Svar på kommentar

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment